hulpouders

Gezocht: hulpouders voor toernooien

Door het jaar heen zijn er diverse leuke toernooien bij collega-judoclubs waar onze judoka’s zich voor in kunnen schrijven. Dat kan echter alleen als er een paar ouders zijn die willen helpen.

Vaak duren de toernooien een halve dag. Er is dan een ouder minimaal nodig die de kinderen opvangt. Deze ouder is dan een half uur eerder aanwezig. Hij/zij begeleidt de kinderen naar de mat en mag ook bij de mat blijven staan als een kind dat prettig vindt. Vaak vinden kleine kinderen het fijn als iemand helpt met de band knopen en er een bekend gezicht dichtbij staat. Gezien de ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s op de tribune moeten zitten. Ook is het fijn als een hulphouder wat sfeerfoto’s maakt.

Daarbij is er een ouder nodig die de inschrijvingen en betalingen verzamelt. De kinderen worden standaard centraal aangemeld via de judoclub.

Jaarlijks zijn er voor onze kinderen ongeveer 4 à 6 toernooien die geschikt zijn voor onze kinderen.

Heb je zin om hier structureel óf een enkele keer aan bij te dragen, vul dan onderstaand formulier in. Hieronder staan al de inmiddels bekende toernooien genoemd, waar we als club voor uitgenodigd zijn.

Kleine moeite, groot plezier voor de kinderen die graag deelnemen aan een toernooi!

 

Toernooien

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Invalid Input
Invalid Input

 

Leslocatie

Sporthal ’t Ruiven
Vlierakkerweg 4
5056 NA Berkel-Enschot
T. 013 533 3434
administratie@judotenshi.nl

Lestijden

Woensdag:

18.00 - 19.00 u
19.00 - 20.00 u

Donderdag:

18.00 - 19.00 u
19.00 - 20.00 u