Toernooien

Gezocht: hulpouders voor toernooien

Door het jaar heen zijn er diverse leuke toernooien bij collega-judoclubs waar onze judoka’s zich voor in kunnen schrijven. Dat kan echter alleen als er een paar ouders zijn die willen helpen.

Vaak duren de toernooien een halve dag. Er is dan een ouder minimaal nodig die de kinderen opvangt. Deze ouder is dan een half uur eerder aanwezig. Hij/zij begeleidt de kinderen naar de mat en mag ook bij de mat blijven staan als een kind dat prettig vindt. Vaak vinden kleine kinderen het fijn als iemand helpt met de band knopen en er een bekend gezicht dichtbij staat. Gezien de ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s op de tribune moeten zitten. Ook is het fijn als een hulphouder wat sfeerfoto’s maakt.

Daarbij is er een ouder nodig die de inschrijvingen en betalingen verzamelt. De kinderen worden standaard centraal aangemeld via de judoclub.

Jaarlijks zijn er voor onze kinderen ongeveer 4 à 6 toernooien die geschikt zijn voor onze kinderen.

Heb je zin om hier structureel óf een enkele keer aan bij te dragen, vul dan onderstaand formulier in. Hieronder staan al de inmiddels bekende toernooien genoemd, waar we als club voor uitgenodigd zijn.

Kleine moeite, groot plezier voor de kinderen die graag deelnemen aan een toernooi!

 

Toernooien

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Invalid Input
Invalid Input


Team Coolen: Sinterklaartoernooi

20 november 2021

Het Sinterklaastoernooi is een toernooi voor Judoka's vanaf ongeveer 3 jaar t/m 10 jaar. Het toernooi start in tegen twee uur ‘s-middags voor de kleinste Judoka's. Er wordt gewerkt in korte sessies waarbij de Judoka's direct na hun wedstrijden een prijs en wat lekkers ontvangen op het podium. Qua tijdsduur zeer geschikt voor de allerkleinsten.

Voor dit toernooi hebben we inmiddels genoeg ouders die aanwezig zijn en de inschrijvingen regelen.

Dit toernooi is echt een aanrader voor al onze kleinere Judoka's. Sinterklaas komt namelijk ook!


Judobond Zuid Nederland: Wintertoernooi

12 december 2021

Op zondag 12 december 2021 is er in de sporthal in Gilze een wintertoernooi. Ook dit is voor beginnende wedstrijdjudoka’s. Bijna alle judoka’s zullen 3 a 4 keer judoën. Voor alle deelnemers is een prijs.
Het wintertoernooi loopt voor kinderen van de witte band tot en met de groene band. Ze hanteren de regels van de JBN. Dat is op leeftijd en gewichtsklasse. Voor dit toernooi zoeken we uiterlijk 7 november nog een ouder die de kinderen wilt opvangen en wilt helpen met de inschrijvingen te verwerken.


Judoklub Tilburg: Kruikentoernooi

6 februari 2022

Op zondag 06 februari 2022 organiseert Judoclub Tilburg voor de 9e keer judo- toernooi voor de beginnende wedstrijdjudoka’s.
Leeftijdsgroep is van -6 t/m -15, dus meisjes en jongens van geboortejaar 2008 t/m 2016 kunnen meedoen aan ons toernooi! De judoclub Tilburg hanteert een poulesysteem waarin ze zoveel als mogelijk volgens de JBN regels de kinderen indelen. Dat is op leeftijd en gewichtsklasse.


Judoclub Sankawa: Voorjaarstoernooi

22 maart 2022

Op zondag 27 maart 2022 wordt het inmiddels 35e Voorjaarstoernooi georganiseerd in Middelbeers. Dit is een toernooi, speciaal bedoeld voor de beginnende judoka c.q. de judoka met weinig of geen wedstrijdervaring. Wij als vereniging nemen de verantwoording om hiermee zorgvuldig om te gaan.

De inschrijving staat open voor de volgende leeftijdscategorieën:

  • 2017-2016 t/m gele band
  • 2015-2014 t/m groene band
  • 2013-2012 t/m groene band
  • 2011-2010 t/m groene band

Dit is een zeer fijn informeler toernooi. Het is een toernooi waarbij we geen toestemming nodig hebben van JBN en judoka’s ook geen lid hoeven te zijn van Judobond Nederland. Er wordt gewerkt op 3 wedstrijdmatten met poultjes. Er wordt gegaan tot maximaal 150 inschrijvingen. Iedere judoka wint een prijs.


 

Leslocatie

Sporthal ’t Ruiven
Vlierakkerweg 4
5056 NA Berkel-Enschot
T. 013 533 3434

Correspondentie-adres
Leenherenstraat 100
5021 CL Tilburg
judotenshi@gmail.com

Lestijden

Woensdag:

18.00 - 19.00 u
19.00 - 20.00 u

Donderdag:

18.00 - 19.00 u
19.00 - 20.00 u

Documenten

Statuten

Huishoudelijk reglement

Privacyverklaring

Inschrijfformulier downloaden